Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 3.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1.1g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g22kcal1g0.2g2g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.5g0.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g176kcal7.9g1.6g15.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096