Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.8g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal6.5g9.7g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586