Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g3.5g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto0.8g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 0.8g5.3kcal0.1g0g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g46kcal1.4g4.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko6g23kcal0.7g2.4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.4g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g374kcal11.3g38.7g17.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278