Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1.2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g44kcal0.8g4g2.6g0g
Valittu annoskoko6g22kcal0.4g2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1g0.7g0g
Arvot/100g100g344kcal6.3g31.3g20.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576