Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Fondue, puolet paketista 220 g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal0.6g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.8g4.8g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116