Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2.6g2.9kcal0.2g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal0.4g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko7g8kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g119kcal3.1g13.8g3.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174