Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2g7.1kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g39kcal0.8g5.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.4g2.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g308kcal6.3g46g9.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450