Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.4g3.9kcal0g0.9g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g39kcal0.2g5g2g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.1g2.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g306kcal1.6g39.7g15.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161