Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%0.7g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Mansikkahillo 1.4g3.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal0.4g3.8g0.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.2g1.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1g0.2g0g
Arvot/100g100g191kcal3.1g29.2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262