Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.8g6.4kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kookoshiutale 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)0.9g4.1kcal0g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g45kcal0.6g6.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko7g23kcal0.3g3.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g348kcal4.6g49.2g12.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316