Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerijauheliha, annos 100g2g2.1kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal1g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g3.2g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717