Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Maissi jyvät 2.6g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal1.6g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.8g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g197kcal12.5g10.9g10.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729