Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1.2g1.5kcal0.2g0g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu (Limmi)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g44kcal3.1g3.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193310