Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal3.1g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441099