Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Puolukka 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g4kcal0g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0g4.8g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315