Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka2.2g6.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Puolukka 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal0.4g3.4g0g0.8g
Valittu annoskoko6g9kcal0.2g1.7g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Arvot/100g100g142kcal3.1g26.6g0g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480