Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g2kcal0g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0g3.2g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864