Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Suklaa tumma 1.2g6.1kcal0g0.6g0.4g0.1g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1g6.5kcal0.1g0g0.6g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.9g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g43kcal0.6g5.2g2g0.4g
Valittu annoskoko6g22kcal0.3g2.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g343kcal4.8g41.3g15.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191