Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal1.6g10.9g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920