Paahdettu paprika-linssikeitto

Pilko paprikat isoiksi lohkoiksi ja paahda niitä uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes kuoreen alkaa tulla tummia pilkkuja.

Anna jäähtyä hetken, kuori ja pilko.

Huuhtele ja valuta linssit.

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä kattilanpohjalla hetki, lisää loput ainekset ja puolet vedestä.

Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä (20-25 minuuttia).

Lisää vettä keittoon pikkuhiljaa tarpeen mukaan.

Soseuta sauvasekoittimella, tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Saara74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tuore chili (Oma), annos 20g0g0kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g0.8g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti, tuore1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.4g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.2g8.1g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321936