Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 2.3g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal0.8g0.8g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal6.3g6.3g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686