Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g4kcal0g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal0g0g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301939