Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal3.2g3.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038