Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.5g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal0.8g2.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.4g1.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g206kcal6.3g17.2g12.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197