Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g33kcal0g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944