Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.7g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g49kcal0.6g5.2g3g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.3g2.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.3g0.8g0g
Arvot/100g100g374kcal4.6g40g23.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563