Punainen katkarapukeitto

1 punasipuli
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
3 tomaattia kannat poistettuina ja paloiteltuina
1 prk tomaattimurskaa
1/2 prk tomaattipurkin huuhteluvettä
1 prk kookosmaitoa
1 kalaliemikuutio
1 rkl ruskeaa ruokosokeria
3 rkl Maizena vaaleaa suurustetta
maissinjyviä pakastimen kätköistä
3 dl katkarapuja
cayennepippuria
suolaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuullota silppu kattilassa oliiviöljyssä.

Lisää tomaatit ja tomaattipurkin huuhteluvesi.

Sekoita joukkoon kalaliemikuutio sekä ruokosokeri.

Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä n. 15 min. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito.

Kiehauta.

Suurusta keitto suurusteella ja lisää maissi.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi katkaravut ja anna lämmetä.

Mausta cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1640 grammaa

Anu09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito 1.6g3.3kcal0g0g0.3g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.2g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g83kcal1.6g1.6g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175763