Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 3.9g3.3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal0.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal4.7g3.1g9.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064