Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 1.1g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal0.8g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal6.1g1.5g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083