Jogurttibroileri

Lisäksi 1/2 tl inkivääriä, 1/2 tl korianteria ja 1/2 tl neilikkaa.

1. Ruskista fileesuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa.

Lisää joukkoon jäiset sipulikuutiot.

2. Sekoita ruoanvalmistusjogurttiin vehnäjauhot ja mausteet.

Kaada seos paistokasariin.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

3. Tarjoa jogurttibroileri keitettyjen vihannesten ja röstiperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria3.9g5.7kcal0.6g0.1g0.3g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokajogurtti Valio1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g18kcal1.4g0.6g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g138kcal10.9g4.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87990