Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g19kcal1.4g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.7g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g145kcal10.8g9.2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676