Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g0.7g0.9kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1.8g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.9g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal13.8g9.2g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020