Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2.9g2.9kcal0.7g0g0g0g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1.8g2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g9kcal0.9g1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g132kcal13.8g15.4g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217