Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g35kcal0.6g5.2g1g0.2g
Valittu annoskoko6g17kcal0.3g2.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g272kcal4.7g40.6g7.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095