Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.4g8kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g27kcal0g2.6g1.6g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0g1.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g208kcal0g20g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891