Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal1.6g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529