Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1.2g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2.3g8kcal0.1g1.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g55kcal0.6g7.2g2.6g0g
Valittu annoskoko7g28kcal0.3g3.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.2g1.8g0.7g0g
Arvot/100g100g425kcal4.6g55.4g20g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785