Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal0.6g2.4g1.2g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.3g1.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g180kcal4.6g18.5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268