Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Puolukka 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g28kcal0.4g4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g14kcal0.2g2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g211kcal3g30.3g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260