Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.9g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g0.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g2.6g4.4kcal0.1g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g29kcal0.6g3.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko7g14kcal0.3g1.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g222kcal4.6g24.6g9.2g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669