Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2g2.2kcal0.4g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g11kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g82kcal6g1.5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368