Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytkerma1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g32kcal1.4g1.6g2.4g0g
Valittu annoskoko7g16kcal0.7g0.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g245kcal10.8g12.3g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726