Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal1.5g6.2g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877