Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g3.1g10kcal0.3g1.7g0.3g0g
Karpalo, pakaste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vadelma 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g39kcal0.8g5.2g1.6g0g
Valittu annoskoko7g20kcal0.4g2.6g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.3g0.4g0g
Arvot/100g100g300kcal6.2g40g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258850