Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi, tuore2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g26kcal0.4g4.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.2g2.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal3g34.8g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669