Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%0.7g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g12kcal0.8g0g0.8g0g
Valittu annoskoko7g6kcal0.4g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal6.2g0g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515