Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 0.9g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.2g3.2g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051