Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2.7g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal0.8g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g180kcal6.2g4.6g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982