Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spagetti Myllyn Paras1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.4g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal1g3g0.8g0.4g
Valittu annoskoko7g13kcal0.5g1.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g195kcal7.7g23.1g6.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569