Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3.1g4kcal0.5g0g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.6g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal9.2g3.1g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422